ŠKORIĆ SA NAŠIM AMBASADORIMA

PROMOCIJA PRVIH EVROPSKIH IGARA BAKU 2015

Beograd, 23. februar 2015.

Danas je u hotelu "Moskva" održana svečana promocija prvih Evropskih igara koje će se održati od 12. do 28.juna ove godine u Bakuu, kojoj su prisustvovali i predstavnici Društva srpsko-azerbejdžanskog prijateljstva. Istovremeno je obeležen i 105. rođendan Olimpijskog komiteta Srbije koji je osnovan, kao Srpski olimpijski klub upravo na dan 23. februara 1910.godine na istom mestu.

Svečanosti je prisustvovao i ambasador Azerbejdžana Eldar Hasanov, koji je zajedno sa ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem i predsednikom OKS Vlade Divcem, postavio lovorov venac na spomen-ploču na hotelu "Moskva". U prigodnom obraćanju, pored ostalog, poželeo je srpskim sportistima puno uspeha na ovom najvažnijem multisportskom takmičenju u ovoj godini.

Svečanost po tradiciji je završena sečenjem rođendanske torte,a ambasadoru Hasanovu, ministru Udovičiću i predsedniku OKS Divcu pomogli su svetski prvaci u košarci 3 na 3 i zvanični ambasadori Igara u Bakuu, Dušan Domović Bulut, Marko Savić, Marko Šdero i Dejan Majstorović,inače najveći favoriti za osvajanje zlatne medalje.

SKORIC

ŠKORIĆ SA NAŠIM AMBASADORIMA: Zlatnim košarkašima uspeh na Igrama su poželeli Vladan Škorić zamenik predsednika i članovi Društva srpsko-azerbejdžanskog prijateljstva